Pe 11 august, Palatul Noblesse se transformă într-un tărâm al florilor! (P)

10.000 de flori, 7 zone de expoziție florală, o arcadă formată din peste 1.000 de trandafiri și hortensii roșii, trenduri în materie de aranjamente, buchete de nunți și evenimente private pentru 2020-2021 și un designer florist internațional pentru prima dată în România.

Cel mai mare eveniment de design floral din acest an, din București, “Luxury Wedding Design” este găzduit de Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, clădire monument istoric de la 1881, situată în centrul Capitalei, zona Universitate (Strada Sfintilor, Nr 7).

Evenimentul se va desfășura în weekendul 10-11 august, în cele 7 încăperi de la parterul Palatului Noblesse-Lifestyle Palace, fiecare găzduind structuri florale suspendate concepute de cei peste 15 cursanți înscriși la Masterclass-ul Flori cu Fitze Academy, condus de Alina Neacșa împreună cu invitatul special Timo Bolte (foto), designer german de top care lucrează pentru vedetele de la Hollywood.

Duminică, 11 august, în intervalul 17:00- 20:00, palatul este deschis publicului (intrare liberă) pentru a admira design-urile florale.

“Pentru cel mai mare eveniment de design floral din acest an din București, “Luxury Wedding Design- Masterclass Flori cu Fitze Academy”, am avut nevoie de o locație pe măsură, care să ne ajute să punem în valoare aranjamentele florale realizate în cadrul cursului. Evenimentele Flori cu Fitze au o puternică componentă foto și video, iar Palatul Noblesse este decorul perfect pentru imagini și amintiri de vis”, spune Alina Neacșa, Master Trainer & Owner Flori cu Fitze Academy.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de Facebook Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, pentru a fi la curent cu întregul calendar de evenimente 2019.

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace este deținut de Noblesse Group Internațional, companie multibrand care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului (Noblesse Interiors, Studio Insign, Noblesse Academy si Fusion Arts).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *