Vestfrost redefinește conceptul de cramă profesională la tine acasă

  • de
  • 4 min read

Este normal ca în 2024 să ai în casă un frigider pentru vinuri. Poate că un astfel de obiect, nu este pentru oricine. Evident că nu este pentru cineva care nu bea vin… dar dacă obișnuiești să deguști și apoi să bei vin, este deja aproape normal să ai și un astfel de frigider.

Există zeci de astfel de produse, de la diverși producători de electrocasnice, ba chiar și de la unii producători de vin care țin să vândă frigidere de vin sub brandul propriu. Noi vrem să vorbim în acest articol de unul pe care îl considerăm, probabil, cel mai bun dintre cele perezente pe piața românească. Este vorba despre frigiderele de vin Vestfrost.

Cu o experință de 25 de ani în domeniu, producătorul danez Vestfrost intră pe piața de electrocanisce din România cu o gamă de frigidere de vin de ultimă generație.

„Suntem mândri să prezentăm gama noastră de frigidere premium de vin, rezultat al experienței noastre îndelungate în industria electrocasnicelor. Ne-am dedicat să oferim soluții tehnologice de înaltă calitate, menite să satisfacă nevoile pasionaților de vinuri din întreaga lume,” a declarat George Vintilescu, reprezentant Vestfrost

Această gamă de frigidere de lux se adresează în mod special pasionaților de vin. Orice consumator care dorește să se bucure de prospețimea, dar și de aroma vinului, stie că acesta trebuie păstrat la o temperatură optimă.

„La Vestfrost, ne-am propus să aducem rafinament și funcționalitate în fiecare casă sau spațiu dedicat vinului. Frigiderele de vinuri Vestfrost sunt disponibile într-o varietate de modele de la o singură zonă de temperatură pentru vinuri, până la mai multe zone, ce pot varia între +5 °C și +22 °C, perfect pentru stocarea vinurilor roșii, albe, rose sau vinurilor spumante, dar și șampaniei, în același timp și loc. ” a adăugat George Vintilescu, reprezentant Vestfrost

Pasionații de vinuri știu că vinurile roșii și cele albe își eliberează aroma completă și gustul la temperatura potrivită, ce poate varia între 18°C-19°C, respectiv 12°C-13°C. Frigiderele de vinuri Vestfrost au fost produse pentru cunoscătorii de vinuri, de aceea îți permit să configurezi mai multe zone de temperatură.

Tehnologie revoluționară pentru iubitorii de vin

Frigiderele de vinuri reprezintă un accesoriu esențial pentru prezentarea și servirea vinurilor într-un mod elegant și stilat, iar gama diversificată oferită de Vestfrost asigură alegerea potrivită pentru fiecare utilizator.

Rafturile din frigiderele Vestfrost sunt realizate din lemn brut de stejar sau fag care nu a fost tratat chimic. Aceasta înseamnă că nicio substanță din lemnul impregnat nu poate patrunde în vin și nu-i poate strica gustul. De semenea, o altă tehnologie revoluționară cu care este dotată gama de frigidere este filtrul de absorbție a mirosurilor care leagă astfel de substanțe din aer în carbon, lăsând aerul din frigider perfect curat. În plus, ușa reversibilă te ajută să poziționezi frigiderul în orice zonă, fără restricții.

Pe lângă faptul că funcționează silențios, frigiderele au un design unic care se încadrează ușor în orice spațiu, având o imagine de ansamblu asupra vinurilor din interior.

Inițial concepute pentru restaurante gourmet, crame de vinuri și colecționari cu standarde înalte în ceea ce privește condițiile de păstrare a vinului, frigiderele de vinuri Vestfrost s-au adaptat cerințelor pasionaților de vinuri. Astfel, în ultimii ani, interesul pentru condițiile corecte de păstrare și servire a vinului au crescut semnificativ.

Frigiderele de vinuri Vestfrost pot fi achiziționate online de pe platformele vestfrosthome.ro, unde utilizatorii pot alege dimensiunea și dotările potrivite nevoilor lor, pentru o stocare perfectă.

„Suntem convinși că frigiderele de vinuri Vestfrost vor aduce un plus de eleganță și funcționalitate oricărui spațiu dedicat vinului, fie că este vorba de o cină în familie, un eveniment formal la birou sau o întâlnire într-o sală de conferințe. Ne bucurăm să oferim produse care să îmbine designul sofisticat cu performanțele tehnologice de vârf,” a concluzionat George Vintilescu, reprezentant Vestfrost.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *