Uniprest Instal Digital, o platformă digitală utilă managementului proiectelor de instalații

  • de
  • 2 min read

Distribuitorul de materiale pentru instalații Uniprest Instal a anunțat lansarea unei platforme digitale destinate managementului proiectelor de instalații, HVAC și sanitare. Uniprest Instal Digital va asigura fluiditatea operațiunilor, optimizarea timpului de procesare a stocurilor și comenzilor, mult mai puține erori, transparență și predictibilitate.

Investițiile care au fost alocate în acest an pentru dezvoltarea infrastructurii, digitalizare și dezvoltarea echipei se ridică la 850.000 euro.

Pe termen mediu și lung, compania are în vedere dezvoltarea infrastructurii și a logisticii Uniprest Instal pentru care estimează investiții în jur de 5 mil. euro.

”Noua platformă oferă partenerilor noștri (firme de execuție în instalații, dezvoltatori de proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale, re-selleri), un set de instrumente utile pentru a-și digitaliza afacerile și a rămâne competitivi și relevanți pe o piață într-o continuă schimbare și într-un context economic dificil”, declară Enikő Péter, Managing Director, Uniprest Instal.

Printre beneficiile pe care le oferă platforma digitală se numără: facilitatea clienților de a vizualiza în timp real stocurile din cel mai apropiat depozit Uniprest Instal și/sau din depozitul central, în funcție de proximitatea față de depozitul central; informații extinse despre produse (preț cu discount personalizat, fotografii detaliate), plasarea comenzilor online, indiferent de intervalul orar, vizualizarea comenzilor anterioare și a statusurilor acestora; management financiar în timp real (sold, scadențe, calendar de plăți) sau liste predefinite, gata realizate de specialiștii Uniprest Instal, care pot fi plasate drept comandă.

”Dorim ca în etapa de dezvoltare imediat următoare, noua platformă digitală să permită utilizatorilor și alte capabilități tehnice, cum ar fi: integrarea cu sistemele interne ale clienților via API, white labeling și project management extins”, declară Attila Fazakas, Managing Director.

Compania are în plan consolidarea prezenței în zona Banatului prin relocarea depozitului actual de la Timișoara într-unul mai mare, de 3.000 mp.

Barometru Farma:  Ce farmacii preferă românii și ce medicamente obișnuiesc să folosească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.