Un demers care arată bine pentru industria de beauty

Cu toții vrem să fim respectați! Merităm asta pentru că noi, la rândul nostru, știm să respectăm. Muncim mult, ne plătim obligațiile către stat și îi tratăm pe cei din jur așa cum ne dorim și noi să fim tratați. În plus, noi avem meserii nobile și trebuie să fim conștienți de acest lucru. Noi îi facem pe clienți să arate bine și să se simtă mai bine, le redăm încrederea în ei și îi ajutăm să reușească. Ei bine, puțini realizează cât de importantă este munca noastră. De altfel, nici măcar noi nu reușim să o facem de fiecare dată. Fără îndoială, ceva trebuie făcut!

Acesta este si una dintre cele mai importante misiuni ale Asociației Naționale a Specialiștilor în Beauty din România: să schimbe percepții și mentalități. Nu este deloc ușor să realizezi tranformări atât de profunde, dar știu că noi avem puterea de a o face dacă suntem uniți. Iar, în momentul în care vom începe să luptăm împreună pentru drepturile noastre, deja vom putea spune că am reușit. Nimeni nu cred că așteaptă minuni de la Asociație, dar acestea se vor face. Să luptăm pentru dreptul de a fi respectați pentru ceea ce facem și pentru ceea ce suntem este doar un prim pas. Urmează dreptul de a fi tratați corect de către instituții, dreptul de a beneficia de o legislație clară, care să încurajeze performanța, și dreptul de a profesa într-un mediu în care nu există concurență neloială. Acestea ar fi trebuit să fie garantate, dar nu este cazul! Prin urmare, trebuie să luptăm pentru fiecare în parte. Asociația Națională a Specialiștilor în Beauty din România deja a obținut victorii importante pentru industrie: s-au primit promisiuni ferme din partea autorităților, unele propuneri urmând în scurt timp să fie incluse în legislatie. Bineînțeles că totul este monitorizat atent, pentru ca eventualele derapaje să poată fi sancționate.

Am explicat toate acestea pentru că  Asociația Națională a Specialiștilor în Beauty din România are nevoie de voi. Acum suntem puternici deoarece numeroși colegi ni s-au alăturat, dar pentru a produce transformările majore pe care cu toții ni le dorim trebuie să fim și mai puternici. Cu fiecare nou membru care se implică și vine cu idei, soluții sau proiecte, ANSBR capătă o altă dimensiune. Cu cât suntem mai mulți, cu atât reușim să găsim mai repede rezolvări la problemele care ne afectează. O familie mare și unită trece mai ușor peste greutăți, iar bucuria reușitelor este mai frumoasă. Ce aș putea eu să garantez este că Asociația este un loc în care cuvântul fiecăruia are valoare. Mai mult, în ANSBR cu toții suntem egali, ca într-o mare familie. Asta și pentru că noi știm cu toții cât de importante sunt încrederea în oameni, buna-credință și, mai ales, respectul.

Citește și:

Ce am învățat din lecțiile pandemiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *