SkyTower lansează „SKY’S THE LIMIT”, un program format din concursuri creative și competiții sportive

  • de
  • 4 min read


Clădirea SkyTower lansează un nou program public de susținere a domeniilor creative și sportive. Programul se numește „SKY’S THE LIMIT”, iar până la finalul anului 2023 programul va desfășura 3 competiții. Prima competiție din cadrul platformei SKY’S THE LIMIT se lansează astăzi, se intitulează „SKY LED WOW”, este un concurs de creație video 2D si 3D, iar finaliștii se vor premia în septembrie. Premiile din cadrul concursului sunt între 500 EUR și 8.000 EUR.
A doua competiție din programul SKY’S THE LIMIT este un concurs de fotografie care va fi lansat la final de august, iar în noiembrie va avea loc cea de-a treia competiție pe anul 2023, și va fi un eveniment public sportiv de alergat pe scări.
În cadrul concursului de creație video SKY LED WOW, SkyTower le oferă tinerilor creativi atât oportunitatea de a se afirma și de a câștiga premii substanțiale în bani, cât și promovarea creațiilor premiate în pe LED Wall-ul care reprezintă elementul central al lobby-ului clădirii.
Pasionații de creatie video 2D si 3D se pot înscrie până pe 1 august – ora 13:00 pe adresa skysthelimit@skytower.ro pentru a primi toata documentația aferentă concursului. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu maxim de 3 creații video 2D și/sau 3D de minim un minut fiecare. Materialele video trebuie predate până pe data de 22 septembrie, ora 13:00.
Concursul video „SKY LED WOW” nu impune o anumită temă, criteriul principal care trebuie luat în considerare este „FACTORUL WOW”. Astfel, videoclipurile eligibile pentru premii trebuie să prezinte un impact vizual puternic pozitiv atunci când sunt redate pe LED Wall-ul din lobby-ul turnului.
Creativitatea și inovația sunt două dintre valorile de bază ale SkyTower. Încă de la lansare turnul Sky Tower a adunat în jurul lui numeroși artiști și antreprenori din zona industriilor creative. De aceea ne-am hotărât să le oferim o noua provocare numita SKY’S THE LIMIT. Abia așteptăm să premiem creativitatea fara limite a romanilor pasionați de productiile 2D și 3D.” – Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România – compania care deține și administrează SkyTower.

Despre SkyTower:

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România şi cea mai iconică clădire de birouri din Bucureşti. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului şi 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare şi depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.
SkyTower este prima și, în prezent, singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operations and Maintenance (Operaţiuni şi Mentenanţă), şi deţine, de asemenea atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil). Mai mult, SkyTower este prima clădire din România certificată SHORE Gold.
Din februarie 2023, SkyTower este singura clădire din România membră a Federației Mondiale a Turnurilor Emblematice – WFGT (World Federation of Great Towers)
La Gala Forbes Romania – Best Office Buildings 2023 – SkyTower a fost distins cu premiul „CEA MAI EMBLEMATICA CLADIRE DE BIROURI DIN ROMANIA”. În iunie 2023 SkyTower a primit 2 premii la Gala IPA – Romanian Property Awards: Office Refurbishment Award si Office Interior Award. De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit o emblemă a orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu. Clădirea SkyTower este deținută şi administrată de Raiffeisen Property Holding International (RPHI) și, după zece ani de activitate de succes pe piaţa locală, are în prezent un grad de ocupare de 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *