Nicolae Ciucă, la Mehedinți, împreună cu candidații PNL la alegerile locale 

  • de
  • 1 min read

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, participă în această după-amiază la depunerea candidaturilor PNL Mehedinți, la sediul BEC Severin. Acesta va fi alături de candidații liberali și la evenimentul de lansare a candidaturilor.

Liderul PNL este prezent în toate filialele, alături de candidați, alături de susținătorii lor și de liberalii care intră în campania electorală pentru alegerile locale dar și pentru alegerile europarlamentare. La finalul săptămânii trecute, conducerea PNL a fost în Maramureș, Bihor și Sălaj.

Fiecare întâlnire cu liberalii din țară și cu simpatizanții PNL este un prilej pentru Nicolae Ciucă și echipa de conducere a partidului de a scoate în evidență modelul liberal de succes de a face administrație, model pe care liberalii îl vor preluat în cât mai multe județe.

Recordul absolut la absorbția fondurilor europene, de peste 95%, și nivelul uriaș al investițiilor au fost atinse în guvernările PNL, iar un rol major în această reușită l-au avut administrațiile locale care au atras și au folosit banii europeni. Iar administrațiile liberale sunt campioane ale investițiilor din fonduri europene, susține PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *