Monica Anisie: programele din educație vor fi continuate în Sectorul 2, ele au fost inițiate și dezvoltate de alianța PSD – PNL

  • de
  • 2 min read

Monica Anisie, președinta PNL Sector 2, suține că programele din domeniul educației au fost inițiate și dezvoltate în Sectorul 2 de Alianța PSD-PNL, nu de Radu Mihaiu. Prin urmare, într-o postare pe Facebook, îl acuză pe fostul primar al Sectorului de ipocrizie, deoarece s-ar lauda cu proiecte care nu îi aparțin. Mai mult, ea spune că Radu Mihaiu dezinformează în momentul în care spune că proiectele din domeniul educației vor mai fi continuate în Sectorul 2.

„Dragi părinți ai copiilor din sectorul 2, orice declarație conform căreia noua administrație va opri programele pe care alianța PSD – PNL le-a introdus, nu Radu Mihaiu, este absolut caraghioasă și denotă disperarea unui primar care a pierdut încrederea cetățenilor Sectorului 2. Voucherele pentru activitățile sportive pentru copiii din S2 sunt inițiate de către PNL Sector 2!  Programele “Grădinița de vară” și “Școala de vară” au fost preluate și dezvoltate de Alianța PSD – PNL în Consiliul local”, a scris Monica Anisie, care este și profesoară și președintă a Comisiei pentru învățământ din Senatul României. Aceasta a mai arătat de ce lipsa de comunicare, una dintre principalele lucruri pe care i le reproșează fostului primar, s-a dovedit nocivă în ultimii ani pentru Sectorul 2. „Primarul Mihaiu a propus două programe subdimensionate, fără a consulta, așa cum a procedat, din păcate, întotdeauna, școlile, grădinițele sau inspectoratul școlar! Alianța PSD-PNL a forțat organizarea unei consultări publice reale, pentru ca, așa cum este firesc, un număr cât mai mare de copii să beneficieze de program. De asemenea,  prin votul nostru, al alianței, s-a introdus și masa caldă în ambele programe”, a mai precizat Monica Anisie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *