Mihai Precup: AMEPIP devine operațională

  • de
  • 1 min read

Agenţia pentru Monitorizarea şi Evaluarea Performanţelor Întreprinderilor Publice (AMEPIP) devine operaţională, a anunțat preşedintele instituţiei, Mihai Precup.
„Semnăm acum, în direct, anunţul de operaţionalizare AMEPIP, care va fi găsit de astă seară pe site-ul agenţiei şi este elementul care va avea consecinţele legale cu privire la operaţionalizarea agenţiei şi demararea anumitor proceduri de selecţie la nivelul Consiliilor de Administraţie. Noi estimăm astăzi să avem undeva la 40 de proceduri de selecţie care vor fi demarate în lunile următoare, conform termenelor legale.(…) Noi am estimat vreo 40 – şi ne aşteptăm să avem peste 100 de poziţii disponibile în Consiliile de Administraţie ale întreprinderilor publice”, a spus Mihai Precup.

Totodată, acesta a precizat că este nevoie de experţi pentru Consiliile de Administraţie. „Doresc să lansez un nou apel pentru toţi cei care sunteţi aici, pentru cei care reprezentaţi asociaţiile profesionale, să veniţi să candidaţi la nivel de AMEPIP pentru Consiliile de Administraţie. Avem nevoie de experţi. Peste 100 de poziţii sunt disponibile anul acesta. Cred foarte tare că le vom închide în acest an şi, în acest fel, vom reduce semnificativ şi provizoratele la nivelul întreprinderilor publice”, a mai declarat Mihai Precup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *