Melia Grand Hermitage – o destinație de vacanță ideală pentru întreaga familie

  • de
  • 5 min read

Indiferent dacă pentru tine stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria este ca o a doua casă sau anul acesta este prima când ți-ai propus să ajungi în acest loc mirific, trebuie să arunci o privire peste oferta hotelului Melia Grand Hermitage, o destinație de vacanță perfectă pentru toată familia.

Melia Grand Hermitage este situat într-o locație extrem de convenabilă, pe versantul unui deal din Parcul Național Nisipurile de Aur, la jumătatea distanței dintre plajă și centrul stațiunii și locul de promenadă. Melia Grand Hermitage este un hotel care oferă și un concept premium, care îți oferă mai multă discreție, intimitate și acces la zone și servicii exclusive.

Sute de turiști din peste zece țări vin aici să se relaxeze împreună cu familia și cei dragi, bucurându-se din plin de facilitățile de 5 stele care stabilesc noi standarde de cazare, alimentație și agrement, atât în industria turismul din Bulgaria, cât și din țările vecine sau alte țări europene.

Melia Grand Hermitage face parte dintr-un grup internațional care se remarcă printr-o politică originală de loializare și recompensare a oaspeților săi, dar și prin strategia sa de sustenabilitate. Din 2005 când a fost ridicat și până în ziua de azi Melia Grand Hermitage scrie istoria stațiunii Nisipurile de Aur evidențiindu-se prin clădirea sa impunătoare foarmată din cinci corpuri legate între ele, dar și zona înconjurătoare, plină de vegetație luxuriantă.

Ai fost vreodată la mare și ai simțit fix în mijlocul vacanței cum te cuprinde un dor nebun de munte? Când mergi la Melia Grand Hermitage îți îndeplinești și astfel de visuri pentru că atunci când te ascunzi de soare printre arborii înalți, plantați pe domeniul hotelului sau te plimbi cu copiii pe aleile special amenajate pentru cărucioare ai impresia că ai ajuns undeva la munte și parcă și simți aerul rece și proaspăt sub umbra deasă.

Cu ce fel de activități te poți delecta la Melia Grand Hermitage?

Cazarea într-o cameră de la Melia Grand Hermitage este în sine o experiență de neuitat. Chiar și atunci când ești la mare alături de familie, te poți relaxa ca și cum ai fi pe cont propriu pentru că în acest hotel mereu există ceva de făcut, iar cei mici îți vor oferi multe clipe de răgaz doar pentru tine.

Începând cu balcoanele cu parapetele înalte, care oferă o siguranță deplină copiilor astfel încât tu să te poți relaxa așa cum meriți și continuând cu nenumăratele facilități din cadrul hotelului, la Melia Grand Hermitage niciun detaliu legat de siguranță și distracție nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Vi s-a făcut tuturor poftă de o gustare? Dă o fugă până la o tonetă de pizza și înghețată și încarcă-te cu bunătăți pentru toată familia!

Îți dorești patul mare și confortabil din cameră doar pentru tine și jumătatea ta? Cere să ți se instaleze pentru bebelușul vostru un pătuț special pentru el astfel încât fiecare membru al familiei voastre să dispună de suficient spațiu!

Dacă ai chef de o sesiune de înot, dar parcă încă nu te-ai aventura până pe plajă, mergi la una din piscinele de pe domeniul hotelului și înoată cu liniștit alături de cei mici pentru că oricare din ele are personal de supraveghere!

Apoi, când aveți chef de aventuri cu apă, vizitați aqua park-ul cu tobogane care mai de care mai întortocheate și mai colorate sau invită-i pe cei mici să se urce la bordul submarinului Melia Grand Hermitage ca tu să poți lua o binemeritată pauză de relaxare.

Când vă săturați de apă, faceți o plimbare până în parcul de distracții cu frânghii, iar dacă plouă, personalul de la Kids Club Interior îi așteaptă pe cei mici cu ușile deschise ca să-i provoace la tot felul de jocuri interesante care le antrenează mintea și corpul cât mergi să te relaxezi la masaj sau pur și simplu savurezi în liniște o băutură rece.

La Melia Grand Hermitage există și rost de dans precum și muzică pentru toată lumea. La The Stage se organizează în fiecare seară mini-discoteca celor mici, iar apoi adulții sunt invitați la dan pe ritmuri mai sobre, așa ca pentru ei, dar totul până în ora 22:30 când se așterne liniștea și poți să te mai bucuri de câteva băuturi la bar sau să mergi în cameră și să te pregătești în tihnă pentru ziua ce urmează. Variante sunt. Tu faci cum îți place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *