Meditații gratuite pentru Bacalaureat şi Evaluarea Națională în Sectorul 2

  • de
  • 2 min read

Elevii din Sectorul 2 din București pot opta pentru meditații gratuite la șapte materii. Ajutorul face parte din proiectul „Educație la puterea 2”. Astfel, de luna viitoare, după săptămâna de vacanță a primului modul de studiu, în Sectorul 2 se va relua proiectul prin care se oferă „meditații gratuite pentru toți elevii care vor susține, anul viitor, Evaluarea Națională și Bacalaureatul”.

Astfel, profesori cu experiență în domeniu își vor pune gratuit la dispoziție cunoștințele pentru a îi pregăti pe elevii din clasele a VIII-a sau a XII-a. Cei care se pregătesc pentru Evaluarea Națională pot opta pentru cursuri de Limba și literatura română și Matematică.

Simultan, cei care dau Bacalaureatul pot opta pentru meditații la următoarele materii:

Limba și literatura română;

Matematică;

Istorie;

Fizică;

Biologie;

Geografie;

Informatică.

„Avem bucuria să anunțăm continuarea activităților Centrului educațional „Educație la puterea 2”, în cadrul căruia vom organiza pregătire suplimentară pentru succesul la Evaluarea Națională și la examenul de bacalaureat! Profesori cu experiență vor oferi în regim gratuit cursuri de pregătire. (…) Vă așteptăm! perioadă de înscrieri: 11 – 31 octombrie!”, este scris într-un anunț publicat pe pagina de Facebook a proiectului.

Monica Anisie a oferit mai multe explicații despre acest ajutor. Potrivit fostului ministru, copiii trebuie să aibă șanse egale, mai ales când vine vorba de educație. Acest lucru trebuie să se întâmple indiferent de vârstă sau de statutul social ori financiar al părinților.„Datoria mea este să ajut, să îndrum și să educ tinerii. Sunt, înainte de orice, profesoară. Copiii, indiferent de vârstă sau de statutul social ori financiar al părinților, trebuie să aibă șanse egale, mai ales când vine vorba de educație. Îi invit pe toți elevii care au nevoie de ajutor înainte de examene să facă parte din acest proiect”, a transmis Monica Anisie.

Reacția oamenilor nu a întârziat să apară, iar mai multe persoane au felicitat acest proiect. Un internaut a subliniat că proiectul reprezintă „o investiție pe termen lung pentru țară!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *