Florin Roman susține că PNL l-a oprit pe Ciolacu să mai crească taxele

  • de
  • 2 min read

Într-o postare pe Facebook, deputatul PNL Florin Roman a susținut că Marcel Ciolacu și-ar fi dorit noi majorări de taxe în 2024, dar acest lucru nu mai este posibil datorită liberalilor.

„Premierul României, dl Marcel Ciolacu, ne anunță azi să stăm liniștiți ca în 2024 nu vor crește taxele! Nici nu e cazul după ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut și unele au intrat în vigoare la 1 ianuarie. Ce NU spune dl Ciolacu este ca creșterea taxelor a fost oprită de PNL, in momentul adoptării legii bugetului de stat, pentru anul 2024. Iar domnul premier mi-a reproșat public introducerea amendamentului care nu-l lasă să mărească biruri chiar de la tribuna Parlamentului. Așadar, liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege”, susține Florin Roman.

Deputatul PNL îi mai transmite premierului că nu „ne face un hatâr” prin respectarea legii și susține că mediul de business nu are motive de îngrijorare cât timp partidul din care face parte este la guvernare.

„Mediul de afaceri trebuie să știe ca atât timp cât vom fi la guvernare îi vom apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susține ajutoarele sociale”, a încheiat Florin Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *