Florin Cîţu, despre amendamentele PSD la buget: Vor să scoată România din UE!

Florin Cîţu a afirmat că amendamentele depuse de PSD la bugetul pe anul 2021 au un impact bugetar de aproape 6% din PIB şi a susţinut că social-democraţii vor să scoată România din Uniunea Europeană.

“Am primit lista amendamentelor care au fost depuse şi de la PSD. Impactul bugetar este de aproape 6% din PIB. Aceasta ar însemna să mergem cu deficitul la 13% din PIB aproape. M-am uitat la sursa de finanţare şi fără niciun fel de surpriză vedem exact ce vrea să facă PSD cu România, vrea să o scoată din UE. Adică sursa de finanţare reprezintă contribuţia României la UE. Pentru cei care nu ştiu, la Ministerul de Finanţe, la acţiuni generale, plătim contribuţia la UE. De acolo vrea să ia PSD banii, să ne lase fără contribuţii la UE, ca să ne scoată din UE. Astea sunt amendamentele PSD”, a spus Florin Cîţu, conform agerpres.ro.

Premierul a vorbit şi despre amendamentul propus de Ludovic Orban, preşedintele PNL, şi de deputatul Florin Roman care prevede acordarea a 24 de călătorii gratuite pentru studenţi.

“Am încredere că fiecare amendament depus de colegii mei va veni şi cu sursele de finanţare şi atunci vom vedea. Eu tot ce pot să spun este că nu putem depăşi deficitul de 7,16%”, a spus Florin Cîţu.

Barometrul HR PwC: Fluctuația de personal a scăzut la 17,2%

Claudiu Năsui, despre granturile pentru IMM-uri: Am depus o plângere penală la DNA

2 comentarii la „Florin Cîţu, despre amendamentele PSD la buget: Vor să scoată România din UE!”

  1. Pingback: Stadionul Rapid, dotat cu sisteme de ventilație cu recuperare de căldură - My Blog

  2. Pingback: Stadionul Rapid Arena, dotat cu sisteme de ventilație de ultimă generație - Newspost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *