Cei mai buni 100 Angajatori. Regina Maria – o rețea plină de sănătate

Rețeaua de sănătate Regina Maria este unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul privat de sănătate, având peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 65 de locații proprii din București și din țară.

În ultimii 10 ani, operatorul privat de servicii medicale a cunoscut o dezvoltare uriașă fiind deschise noi unități atât direct cât și prin achiziții. Expansiunea rețelei de sănătate face parte dintr-o amplă strategie de leadership, care pune accent pe calitatea actului medical și siguranța pacienților.

Așa s-a ajuns ca Rețeaua Regina Maria să însemne: 65 de locații proprii, 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternități, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistică, 35 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.

Operatorul de servicii medicale are o cultură organizațională orientată spre învățare continuă, acces la cele mai avansate tehnologii medicale, acces la proiecte și programe permanente de dezvoltare profesională și, nu în ultimul rând, oportunități concrete de promovare a oamenilor cu potențial în contextul extinderii rapide.

„Pentru viitor ne propunem să continuăm acțiunile de până acum, să avem o abordare strategică, adaptându-ne la modificările de pe piața muncii, găsirea de noi canale de recrutare, să propagăm engagementul angajaților către candidați, creând astfel ambasadori de brand din rândul angajaților“, spune Irina Șomănescu, directorul de HR al Rețelei de sănătate Regina Maria.

Irina Șomănescu, director HR al Rețelei de sănătate Regina Maria

Pentru viitor ne propunem să continuăm acțiunile de până acum, să avem o abordare strategică, adaptândune la modificările de pe piața muncii.

Irina Șomănescu, director HR al Rețelei de sănătate Regina Maria
Locul XXIII – Cei mai buni 100 Angajatori din Economie

Acest articol a apărut în anuarul „Cei mai buni 100 ANGAJATORI din economie”, lansat în iulie 201

Un comentariu la „Cei mai buni 100 Angajatori. Regina Maria – o rețea plină de sănătate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *