Ce trebuie să iei în considerare atunci când cumperi un seif sau dulap pentru arme?

  • de
  • 3 min read

Unde să instalezi un dulap pentru arme acasă este un subiect controversat. Mulți oameni sunt împotriva instalării dulapurilor pentru arme în locuri precum garaj sau dulapul dormitorului matrimonial. Cu toate acestea, nu există un loc greșit în care să instalezi un dulap pentru arme, atât timp cât ești conștient de alegerea ta și faci toți pașii corespunzători pentru o instalare corectă.

De ce să instalezi un dulap pentru arme?

Există o mare varietate de motive pentru a instala un seif pentru arme într-un dulap.  În funcție de aspectul casei, dulapul poate fi locul în care ai spațiu fizic pentru a pune efectiv un seif. Mulți părinți aleg să instaleze un seif în dulap pentru a se asigura că degetele curioase ale copiilor nu au acces la arme de foc. Apoi este legea, care îi face pe deținătorii de arme să răspundă din punct de vedere legal pentru orice armă depozitată necorespunzător care intră în posesia unei persoane neautorizate. Conform legii, un seif sau dulap pentru arme este considerat depozitarea adecvată pentru arme de foc, așa că alege dulapuri de arme de la safemag.

Ce trebuie să știi despre seifurile pentru arme?

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre orice seif este că primești ceea ce plătești. Nu toate seifurile sunt construite la fel. Deși este posibil ca magazinele mari să ofere o selecție mică de seifuri la un preț mic, aceste seifuri nu sunt de obicei construite cu aceeași protecție și cu aceeași rezistență la foc.

Fiecare dulap pentru arme ar trebui să fie înșurubat pe loc pentru a oferi nivelul optim de protecție. În funcție de arma pe care o deții, alege dulapul potrivit. Seifurile mari, cum ar fi un seif pentru arme lungi, au o formă mare și incomodă. Ca să nu mai vorbim că tind să fie grele.  Dacă dorești un plus de securitate, ascunderea seifului într-un dulap poate fi o opțiune bună. Păstrarea armei în siguranță îți poate oferi multiple avantaje, inclusiv în cazul în care un intrus intră în casa ta în timp ce ești acolo, un seif pentru arme ascuns în dulap îți poate oferi posibilitatea de a accesa arma personală de apărare înainte de a-l întâlni. Ascunderea seifului poate, de asemenea, să-ți împiedice membrii curioși ai familiei sau prietenii de la întrebările frecvente.

În general, cel mai bun mod de a ascunde un seif pentru arme în dulapul tău este în spatele unei uși închise. Multe dulapuri din dormitorul matrimonial sunt echipate cu dulapuri mai mici, oferindu-ți oportunitatea de a rămâne organizat și de a ascunde armele în siguranță. Alternativ, poți alege să instalezi un seif mai mic și discret în spatele dulapului, unul cu acces rapid. Acestea fiind mai mici pot fi adesea montate pe perete în spatele hainelor sau chiar pe podea sub haine. Vei găsi o multitudine de modele de dulapuri pentru arme, alege ceea ce se potrivește cu arma ta, dar și cu locuința și spațiul de depozitare de care beneficiezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *