APIA: S-au depus peste 395.000 de cereri de plată

  • de
  • 1 min read

Au fost depuse la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) peste 395.000 de cereri de plată, pentru o suprafaţă de 2,23 milioane de hectare. Acestea fac parte din campania de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2021 , care se va încheia la 17 mai.

Potrivit APIA, completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA, www.apia.org.ro, iar documentele care se ataşează la dosarul Cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia (copie CI/BI/paşaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, către Centrele judeţene/locale APIA şi al Municipiului Bucureşti de care aparţin fermierii.

Chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe, se va completa o singură Cerere Unică de Plată.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a demarat, începând cu 1 martie, campania de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2021, care vor putea fi completate online.

Sursa: Agerpres.ro

Citește și:
Klaus Iohannis: Avem motive reale de optimism și speranța intrării într-o nouă normalitate

Cum și-au ajutat alte țări din UE afacerile și populația în pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *