Domeniile Ostrov, petrecere cu fast la final de 2022: Smiley, Juno și Delia au întreținut atmosfera

  • de
  • 5 min read

Noiembrie a fost o lună plină de surprize la Domeniile Ostrov. După culesul strugurilor din luna septembrie și petrecerea câmpenească direct în vie, cu invitați de seamă, Domeniile Ostrov a organizat o petrecere de sfârșit de an pentru iubitorii de vin.

DOMENIILE OSTROV, PETRECERE LA TUYA CU SMILEY, JUNO ȘI DELIA

Sfârșitul de an a venit cu o super petrecere pentru toți iubitorii de vin. Domeniile Ostrov a organizat o petrecere la Restaurantul Tuya, la care au luat parte zeci de invitați, printre care Alina Pușcău, Speak și Ștefania, Giulia Anghelescu, Mihai Morar sau Mihai Bendeac.

Decorul  a fost unul tematic: vin, viță-de-vie, struguri, toamnă și atracția principală,  turnul din pahare de vin, element care a completat întregul cadru.

DECOR INSPIRAT DE VINURILE DE LA DOMENIILE OSTROV

În decorul superb, organizat de Domeniile Ostrov, s-a aflat o piramidă din pahare de vin NAIADA rose, cu un decor floral în culori de alb, roșu și roz. Intrarea a fost amenajată pe aceeași temă tomnatică, în plus încă de la intrare puteai observa scris cu litere volumetrice luminoase DOMENIILE OSTROV, o surpriză plăcută pentru invitați dar și un loc perfect pentru fotografii.

Un carusel cu struguri perfect pentru pozele artistice preferate vedetelor și influencerilor prezenți.

Dar și un corner special amenajat pentru poze, cu flori și fructe de toamnă.

O altă atracție a fost reprezentată de show-ul spectaculos pe care l-au făcut barmanii cu băuturile invitaților. Cocktailurile pe bază de vin erau însoțite de un mic show de baloane și fum. Iar pentru adevărați cunoscători și băutori de vinuri, somelierul Daniel Zottu a recomandat și explicat fiecare tip de vin de la Domeniile Ostrov.

Citește și: Domeniile Ostrov Reserve LEGIO, vinuri multiplu medaliate în România, Anglia, Franța și Germania

VINUL DE OSTROV, VINUL PREFERAT AL VEDETELOR

 La eveniment au participat de la influenceri cunoscuți, până la marile vedete iubite de toată lumea: actori, comedianți, cântăreți, designeri, oameni de radio, fotomodele dar și sportivi.

Printre vedetele prezente la petrecere se numără și cântăreața Ruby, care a ales să poarte o rochie de prințesă roz, cu care a impresionat pe toată lumea de la petrecere:

De asemenea, la eveniment au participat influenceri precum: Sebastian Coțofană, Cazacu, Irisha, Larisa Udilă, Marisa Paloma, Mihai Morar, Monica Munteanu, Speak, Andrei Stoica, Nicoleta Nucă, Alina Pușcău, Sensy, Alex Ghiduș, Răzvan Popescu, Andra Ghinea, Carmen Grebenișan, Giulia, Codin Maticiuc și mulți alții.

CONCERTUL EVENIMENTULUI  

În prima seară a evenimentului atmosfera a fost întreținut de Smiley care a cântat cele mai cunscute piese ale sale. Pe scenă, la un moment dat, a apărut și Juno, artistul alături de care Smiley a lansat „Scumpă foc”, hit care a cucerit topurile vara aceasta.

În a doua seară a evenimentului pe scenă a urcat Delia. Prezența sa electrizantă i-a pus în mișcare pe cei prezenți la eveniment.

Citește și:

Ospăț în vie cu Chef Scărlătescu și Codin Maticiuc înainte de culesul strugurilor la Domeniile Ostrov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *